Festival sportu pro Dvojku 2022

Dne 23. 6. 2022 se sportovci SK-KATANA zúčastnili sportovní akce “Festival Sportu pro Dvojku 2022”, která se konala v TJ Sokol Královské Vinohrady. Akce proběhla za podpory MČ Praha 2. Toto byl již 3. ročník festivalu, cílem kterého je umožnit široké veřejnosti vyzkoušet si sporty, které můžou občané Prahy 2 provozovat v naší MČ a okolí. Členi reprezentace SK – KATANA z.s. předvedli technické vystoupení na pódiu (kihon a kata) a seznámil děti s naším sportovním odvětvím. Vedení klubu moc děkuje dětským sportovcům a především jejich rodičům za jejich čas, který věnovali této akci a reprezentovali náš klub na vysoké úrovni.

Za SK-KATANA akce se zúčastnili:
Alex Bultajev 1.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s., reprezentant AKO – Shinkyokushinkai karate, reprezentant ČR v Ashihara karate, instruktor junior)
Fedor Makarevich 6.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s.)
Veronika Bultaeva 6.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s.)
Vít Josef Mudruňka 8.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s.)
Valeria Reviakina 10.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s.)
Šimon Horký 10.Kyu (reprezentant SK – KATANA z.s.)


Nejmladší bojovník Šimon Horký v ten den oslavil své 6. narozeniny. Srdečně gratulujeme a přejeme hodně sportovních úspěchů!
Velké poděkování patří paní Ludmile Mudruňkové, která celou akci skvěle nafotila a natočila, paní Lence Horké za organizační spolupráci!
Tradičně během tohoto zajímavého a náročného dne naše sportovce nakrmila restaurace Pelmeňárna: https://pelmenarna.cz/
Všem moc děkujeme a organizátorům akce děkujeme za pozvání na tuto skvělou akci a možnost reprezentovat náš klub!

Fotogalerie Festival sportu pro Dvojku 2022

ZPĚT
× WhatsApp Chat